BtcTurk ‚the First‘ Exchange for å signere sponsoravtale m / landslag

Tyrkia-basert cryptocurrency utveksling BtcTurk har dukket opp som hovedsponsor for Tyrkias kvinner og menns nasjonale fotballag. Dette gjør dem til verdens første cryptocurrency-plattform som signerer en sponsoravtale med et landslag, heter det i børsen.

I henhold til Reddit-innlegg fra BtcTurks offisielle konto, er denne sponsoravtalen med støtte fra det tyrkiske fotballforbundet (TFF) et „veldig betydelig partnerskap“ for landslagene når de drar videre til UEFA European Championship som kommer opp i 2021.

„BtcTurk ble den første cryptocurrency-plattformen i verden som signerte et sponsing med et landslag,“ heter det i kunngjøringen

Kommentar om betydningen av en 28-måneders gyldig avtale, sa administrerende direktør i BtcTurk Özgür Güneri at flyttingen vil bidra til å plassere Bitcoin Era som det førsteklasses merkevaren for kryptovalutaveksling i verden. „Vi setter stor ære i å være en av de“ viktigste „støttespillerne for landslagene våre ved UEFA European Championship, som arrangeres i 2021 – første gang kampene blir holdt i et odde nummer,“ la han til.

Et trekk fra BtcTurk for å snekre en nisje for seg selv som sponsor for fotballag ble gjort i 2019 da sentralen blekk til en skjorte sponsoravtale som så den tyrkiske fotballklubben Yeni Malatyaspor ha på seg trøyer emblazonert med BtcTurks logo for tyrkiske Süper Lig fra 2019-2020 årstid.

„I fjor støttet vi Yeni Malatyaspor, en av de suksessrike klubbene i TFFs Super League, som deres navn og trøysesponsor

I år fortsetter vi å bidra til det tyrkiske sports- og fotballmiljøet,“ sa Güneri i denne siste kunngjøringen.

Som tidligere rapportert , ifølge Statisticas Global Consumer Survey for 2019, eier 1 av 5 tyrkiske respondenter cryptocurrencies i en eller annen form. Denne høye krypto-eierraten i Tyrkia er kjent å være assosiert med den inflasjonsplagede nasjonale fiat-valutaen, den tyrkiske lira.

Cryptoverse var raskt for å nå frem til nyhetene, med noen gratulerer utvekslingen med partnerskapet, og andre ga uttrykk for bekymringene for et potensielt kryptoforbud. „Den beste forberedelsen er å krysse av noen kryptos,“ sa en bruker, og en annen la til: „Du må innrømme at det er nå mye vanskeligere å forby krypto fordi de i grunnen vil ødelegge hovedsponsoren for det nasjonale fotballaget.“