Crypto.com sikrer myndighedsgodkendelser fra maltesiske

Crypto.com sikrer myndighedsgodkendelser fra maltesiske myndigheder

MFSA udsteder endelig de første licenser, der blev dannet i henhold til de kryptolove, der blev indført i 2018.

Cryptocurrency exchange og betalingskortudbyder Crypto.com har opnået større lovgivningsmæssige godkendelser fra den maltesiske regering.

Ifølge en meddelelse den 24. november har Malta Financial Services Authority eller MFSA i princippet givet Crypto.com tilladelse til to finansielle licenser: en finansiel institutionstilladelse Bitcoin Pro og en klasse 3 virtuelle finansielle aktiver eller VFA-licens.

Financial Institution License Crypto.com mulighed for at levere

Når Crypto.com opfylder de officielle betingelser, giver Financial Institution License Crypto.com mulighed for at levere betalingstjenester og udstede elektroniske penge. En klasse 3 VFA-licens tillader Crypto.com at tilbyde investeringsadministrationstjenester, opbevaring og handel til både professionelle og ikke-professionelle investorer.

Ifølge meddelelsen er Crypto.com et af de første kryptofirmaer, der modtager disse lovgivningsmæssige godkendelser fra MFSA, efter at agenturet godkendte de første VFA-agenter i maj 2019. Inden de fik disse licenser, havde Crypto.com fungeret under forbigående bestemmelserne i VFA-loven på Malta.

Crypto.com medstifter og administrerende direktør Kris Marszalek sagde, at firmaet håber at få flere lovgivningsmæssige godkendelser på forskellige markeder næste år.

Bredt omtalt som „blockchain-øen“ i kryptosamfundet, har Malta arbejdet aktivt med at indføre kryptorelaterede regler i landet.

I 2018 indførte den maltesiske regering tre love for at etablere en lovgivningsmæssig ramme for krypto, hvilket bekræfter landets fokus på udviklingen af ​​blockchain- og kryptoindustrien. Imidlertid måtte en række branche-startups forlade landet på grund af en tilsyneladende mangel på lovgivningsmæssig klarhed, idet MFSA ikke udstedte en enkelt kryptolicens fra april 2020.

I juli 2020 hævdede den maltesiske regering, at den bryder væk fra sin engang så fremtrædende blockchain-dagsorden for at tage en mere holistisk tilgang til regulering af den digitale økonomi.