Zelfs de Rothschild’s kopen Bitcoin; Grayscale’s holdings overtreffen 450k BTC

Er komt veel geld aan, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) bezit bijna 2,5% van alle Bitcoin-voorraad.

De Rothschild Investment Corporation heeft 27 bitcoins in aandelenvorm gekocht via Grayscale Bitcoin Trust (GBTC)

GBTC zelf heeft de afgelopen dagen nog eens 6.937 BTC (ter waarde van $ 72 miljoen) toegevoegd na het rapporteren van het derde opeenvolgende recordkwartaal met een instroom van $ 1 miljard.

Vanaf september 2020 bereikten de bitcoin-holdings van Grayscale 450.000 BTC, wat neerkomt op bijna 2,5% van alle Bitcoin Circuit voorraad volgens YCharts .

Rothschild heeft naar verluidt $ 1,4 miljard aan activa onder beheer, waarvan $ 235.000 in Bitcoin. Dit maakt hen een van de meest prominente investeringsbanken die in bitcoin stappen, wat het meest waarschijnlijk is voor hun klanten.

Rothchilds BTC kopen

Andere grote namen zoals Rockefellers begonnen in 2018 te investeren in blockchain- en crypto-startups. Blackrock, met $ 6,3 biljoen aan activa onder beheer, begon ook te overwegen om te diversifiëren naar crypto in het jaar na de top van de bitcoin-prijs.

Het is geen verrassing, aangezien er steeds meer groot geld naar crypto gaat. De trend is alleen maar versterkt in 2020 toen we zagen dat de legendarische investeerder Paul Tudor Jones Bitcoin kocht en bedrijven als Square , MicroStrategy en Stone Ridge , waardoor het onderdeel werd van hun schatkist.

Van institutionele beleggers tot family offices, bedrijfsspaarfondsen en pensioenfondsen, bitcoin wordt voor hen steeds aantrekkelijker omdat de fiatvaluta blijft devalueren.